nlc.hu
Sztárok

Vita Damu Roland temetése körül

Továbbra is áll a bál Damu Roland temetése körül

Még mindig mindig nem temették el Damu Rolandot, a színész unokatestvére is megszólalt a családi viszályról.

Damu Roland több mint egy hónappal ezelőtt, december 27-én halt meg, ám a temetésre még mindig nem került sor, mert a színész családtagjai nem tudtak megegyezni a búcsúztatóról. Állítólag Damu Roland azt kérte, hogy a temetésére se a testvéreit, se a szüleit ne hívják meg, ám az édesapja valószínűtlennek tartja, hogy fia kitiltotta őket a temetésről.

Damu Roland

Nem csitul a családi viszály Damu Roland temetése miatt (Fotó: Smagpictures)

Most Damu Roland unokatestvére, István próbálta tisztázni a temetéssel kapcsolatos kérdéseket a Mokkában. Elmondása szerint a színész valóban nem akarta, hogy szülei részt vegyenek a temetésén.

Nem szerette volna az anyját, az apját a temetésén ott látni. Az anyját a gyerekkora miatt nem szerette volna, mert ugye, verte minden nap. Kitagadták őt a családból… Nem azt mondom, hogy minden nap téma volt a nehéz gyerekkora, hogy neki milyen sorsa volt, de többször volt téma… Csak egy szűk kör, barátok, család lesz jelen a temetésen…

– mondta a gyászoló unokatestvér.

A rokon arról is beszélt, hogy szerinte a börtön után csúszhatott félre Damu Roland élete. „Elvesztette az állását, a művészetet, az előadásokat. Teljes mértékben megértem, hogy az ember ettől lecsúszik. Ha az embertől ezt elveszik, nincsen más a kezében. Sokszor próbált felállni, segédmunkásként és a vendéglátásban is dolgozott, de nem tudott soha azonosulni ezekkel a dolgokkal” – fogalmazott Damu Roland unokatestvére.

A színész végső nyughelye a Fiumei úti temetőben lesz, de nem a művészparcellában, mert állítólag Damu szülei nem akarták Andy Vajna közelébe temetni fiukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top