nlc.hu
Sztárok

Damu Roland édesapja fia temetéséről

„Ellopták tőlem a fiam temetését” – megszólalt Damu Roland édesapja

Damu Rudolf, az elhunyt színész édesapja egyre reménytelenebbnek látja, hogy eltemesse a fiát.

Damu Roland december 27-én hunyt el koronavírus-fertőzésben, halála után pedig nem csitul a családi viszály. A nagynéni, Éva szerint a színész az intenzív osztályon azt mondta neki: ő intézze a temetését, és se a szüleit, se a testvéreit ne hívja meg a temetésre.

A színész édesapja szerint viszont nagyon valószínűtlen, hogy a fia kitiltotta őket a temetéséről. Damu Rudolf erről a Blikknek beszélt. Szerinte vérlázító, hogy sem a kórházban, sem a patológián nem jutott eszébe senkinek, hogy megkérdezze, nincs-e közelebbi hozzátartozója az elhunytnak. A színész édesapja szerint Éva akkor fordult ellene, amikor elmondta neki, hogy beszélt a volt feleségével.

Damu Roland

Damu Roland halála után nem csitul a családi viszály (Fotó: Smagpictures.com)

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a nagynéni helyett végül a színész barátja, Zsolt intézi a temetést, és a költségeket is állja. Damu Rudolf is elismerte, hogy fia barátja gyönyörű szertartást tervezett, ám ez nem változtatott az érzésein.

„Most úgy érzem, ellopták tőlem a fiam temetését! Évának a temetésre nem volt felhatalmazása. Csak arra, hogy a kórházzal tartsa a kapcsolatot. Ráadásul ki is tiltanak a szertartásról? Felháborító és mélységesen szomorú. Beszéltem jogásszal, tudom, hogy nem tilthatnak ki onnan hivatalosan, de ha nem sikerül visszavennem a szertartás szervezését, akkor nem megyek el a temetésre. Bár megszakad a szívem, hogy nem lehetek ott, nem akarom, hogy botrány legyen, ez méltatlan lenne hozzá” – mondta Damu Rudolf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top