Sztárok

Éden Ádám fél év szünet után újra együtt van fia édesanyjával

Az Éden Hotelből és az Aranypartból megismert Mandula Ádámról kevesen tudták, hogy szakított a fia anyjával – mire kiderült, újra összejöttek.

Mandula Ádámot az Éden Hotelből, az Aranypartból és az Éjjel-nappal Budapestből ismerhetjük, ezek mellett pedig zenél is, illetve tehetséggondozásba kezdett. Nemrég megírtuk, hogy Ádám kiesett a rossz fiú szerepből, hiszen kisfia született, a képek alapján pedig remekül ellátja az új feladatot. Az egykori valóságshow-hős kapcsolata azonban nem úgy alakult, ahogy eltervezte: fél évre különmentek kedvesével, a kisfia anyukájával, és mindkettejüknek volt valakije. Most pedig úgy látszik, visszataláltak egymáshoz.

Mandula Ádám szerelme, Bea kérdezz-felelek perceket tartott a közösségi oldalán, ebből tudhattunk meg több információt a kapcsolatukról. „Szerintem ilyen jó még sosem volt! Ki merem jelenteni, hogy nekünk nagyon jót tett ez a fél év különlét” – írja a kis Medox anyukája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top