Sztárok

Emlékszel még Aranypart, Éden Hotel és ÉNB Ádámra? Fél éves a fia!

Mandula Ádám több tévés produkcióban is feltűnt az évek során, mindenhol botrányairól ismerik fel. Nagyot változott az élete: legutóbb Tóth Gabinak szólt be, most pedig már felelősségteljes családapa.

Mandula Ádám először az Aranypart című realityben tűnt fel, majd nem sokkal később egykori játékostársával, Levivel megalapították a Golden Coast együttest, ami egy ideig még sikeres is volt. Később akkori barátnőjével ment be a Berki Krisztián-féle Éden Hotelbe, ahonnan botrányos dühkitörései és durva szexjelenetei miatt korán kidobták. Persze, itt nem állt meg a sor, az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban is vállalt epizódszerepeket. Azóta rátalált a szerelem Bea személyében, ráadásul befutott rapper lett. Fél éve pedig megszületett a kisfia, aki a Medox Ádám nevet kapta

6 hónapos🙄❣️Boldog fél éves születésnapot babocaaa😇💙

Mandula Adam (@manduladam) által megosztott bejegyzés,

Ádám egyébként az X-Faktorban is próbálkozott, miután részegen beszólt Tóth Gabinak. Az Éden Hotel játékosa az éjszaka kellős közepén ócsárolta az énekesnőt és testvérét, Verát, olyan keresetlen és obszcén szavakkal, ami akkor is felháborító volna egy férfitól, ha éppenséggel nem hírességekkel kapcsolatban estek volna ki a száján. Ádámnak az volt a baja, hogy a lányok nem akartak vele énekelni, így hát telefont ragadott, és videót készített arról, hogy is gondolja a további együttműködést. Ezen a korszakán azonban már láthatóan túl van, hiszen a közösségi oldalán a felelősségteljes családapa szerepében tetszeleg, nemrég pedig el is jegyezte gyermeke édesanyját.  

Az én kis féltve őrzött kincseimmel🔗💕❤️😍🙈😱Nagyon Nagyon szerelmes vagyok🔗😬

Mandula Adam (@manduladam) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top