Sztárok

Éden Hotel: Melanie a kamerák előtti szexről vallott

Fellélegezhettek az Éden Hotel játékosai, mikor közös erővel kitették Melanie-t a játékból. A lány elképesztő féltékenységi rohamaival és annál is hevesebb kibéküléseivel tette magát emlékezetessé, most pedig elárulta, mit érzett, mikor visszanézte a felvételeket.

Melanie távozása az Éden Hotelből talán csak szerelmét, Aranypart Ádámot rázta meg. Ádám és Melanie viselkedését VV Fanni és Dennis is megirigyelhették volna. Az Éden Hotel párosa ugyanis veszekedésben túltett a VV7 szerelmespárján, ha pedig Melanie tovább marad, biztos, hogy a legtöbbször szeretkező valóságshow-hősök címet is elvitték volna. “Nem vagyok szégyenlős. Igazából nem volt fura, hogy figyeltek a kamerák. Egyszerűen, ahogy beléptem az Éden Hotel ajtaján, teljesen megszűnt számomra, hogy minden be van kamerázva. Valószínűleg már korábban elfogadtam, hogy ha bemegyek, vállalom, hogy a nap 24 órájában figyelnek. Ha ez nekem problémát okozna, akkor nem költöztem volna be. Azóta már visszanéztem Ádámmal közös felvételeinket, és elárulom, nekem tetszenek” – tudtuk meg Melanie-tól, aki magát Aranypart “rapper” Ádám menedzsereként definiálja, és nagy tervei vannak a zeneiparban.

Éden Hotel: Melanie a kamerák előtti szexről vallott

“Továbbra is együtt dolgozunk Ádámmal. Ezenfelül folytatom a modellkedést, és szeretnék egy új lányformációt összerakni, de erről egyelőre csak ennyit árulok el” – jelentette ki a producer, akinek titokzatos tervétől már most félünk kicsit. Bár ha Éden Naomit rá tudná venni arra, hogy slammeljen, és ahhoz Éden Mariann beatboxolna, akkor még hálás is lennék neki.

Az igazán erős idegzetűek a videóra kattintva meghallgathatják Aranypart Ádám egyik csodálatos slágerét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top