TV-sztárok

Éden Melanie brutális őrjöngést rendezett – videó

Éden Ádám és Éden Melanie beköltözésével egészen új valóságshow indult az Éden Hotelben. A párral egyetlen nap alatt olyan drámai események történtek, hogy engem a döbbenet odaszögezett a székemhez.

Leáldozott VV Fanni és Dennis csillaga, az Éden Hotel újonnan beköltözött párja túltesz mindenen, amit eddig láttam. Aranypart Ádám és barátnője, Éden Melanie együtt jelentkeztek a játékba, egy nap eltéréssel költöztek be, és első együtt töltött 24 órájuktól még sokáig káprázni fognak a szemek, és csengenek majd a fülek. Az Éden Hotel új hisztérikája, Éden Melanie ugyanis egy akkora üvöltözéssel indította karrierjét a játékban, amire még a valóságshow-k legbalhésabb szereplője, VV Éva is tíz pontot adna. A lány féltékenységi rohamot kapott, kiabálva őrjöngött, és még meg is ütötte volna szerelmét, ha amiatt nem küldenék haza. Nemcsak én néztem elképedve a jelenetet a tévéképernyő előtt, az Éden Hotel többi lakója is lefagyva ült a kanapén, és vélhetően azon gondolkoztak, hogy még tart-e a TV2 taktikai realityje vagy már egy másik műsorban vannak. A magát Ádám menedzsereként definiáló Éden Melanie végül megenyhült a pasija iránt, és mivel ő is ismeri a filmes kliséket, gyorsan szexszel orvosolta a problémát, de ezzel már nem tudta menteni a menthetetlent. Ádám ugyan boldogan követte a lányt a fürdőszobába, ám miután megkapta amit akart, úgy döntött inkább szakít Melanie-val. Igen, mindez egyetlen nap leforgása alatt történt, így belegondolni sem merek, hogyan folytatódik majd az Éden Hotel szerelmespárjának közép-amerikai szappanoperája.

Addig ízlelgessük kicsit Ádám díjnyertes szakítós szövegét:

Éden Melanie brutális őrjöngést rendezett - videó

A videóra kattintva pedig megnézheted, hogyan őrjöngött Melanie:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top