Sztárok

Éden Hotel: Melanie olyat tett, amiért máshol kizárás járt

Vannak olyan emberek, akiknek személyiségük adja, hogy valóságshow-hősök legyenek, de éles helyzetben kiderül, hogy alkalmatlanok a feladatra. Ilyen például Éden Melanie, aki csütörtök este olyan dolgot művelt, amiért ki is rakhatták volna a hotelből.

Emlékeztek még arra, amikor VV Simon a villában letépte a pólót Vikiről, és ezért a nézők hazaküldték? Ezt a jelenetet másolta az Éden Hotelben Melanie, akinek féltékenységi rohama fajult odáig, hogy megtépte Ádám felsőjét. Az Éden Hotelbe beköltözött szerelmespár, Melanie és Aranypart Ádám, néhány napos pályafutásuk alatt eddig két dolgot tettek: veszekedtek és szexeltek. Ezzel pedig egy teljesen különálló vonalat vittek bele a játékba. Melanie beteges féltékenysége már az első napokban is rendkívül kínos volt, a csütörtöki pólórángatás azonban nálam a félelmetes kategóriába sorolta át a lányt. Szerencsére Melanie viselkedése az Éden Hotel többi lakóját sem hagyja hidegen, talán a következő párválasztón haza is küldik, hogy inkább a tévé előtt hisztériázzon és ne a képernyőn.

Melanie és Aranypart Ádám szerelmének újabb mélypontját a videóra kattintva nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top