nlc.hu
Sztárok

Mandula Ádám öngyilkossági kísérlete

Öngyilkosságot kísérelt meg az Éden Hotel sztárja, Mandula Ádám

Nagyon sok vért veszített a zenész.

Szerelmi bánata és féltékenysége miatt másodszor is megpróbált öngyilkos lenni Mandula Ádám – írja a Blikk. Az Éden Hotel (Éden Ádám) és az Aranypart (Aranypart Ádám) egykori sztárja a barátnője nélkül töltötte az ünnepeket, és olyan lelkiállapotba került, amely majdnem végzetesnek bizonyult.

Mandula Ádám

Mandula Ádám már tavaly is megpróbálta eldobni az életét (Forrás: TV2 / Tények Plusz[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] – videó)

Elmondása szerint nem érte el telefonon a párját, ebből pedig rögtön arra következtetett, hogy biztos megcsalja a 20 éves lány. „Elkezdtem inni, majd bevettem 20-25 szem erős nyugtatót, amelyek felkorbácsolták ezeket a félelmeket, és szinte már hallucináltam. Dühös lettem, elkezdtem őrjöngeni, összetörtem a házban az összes tükröt, üveget, amelyek szétvágták a kezemet. Nagyon sok vért veszítettem, majd önkívületi állapotba kerültem” – vallotta be a bulvárlapnak Mandula Ádám, akire azonban kihívták a mentőket és a rendőröket, így nem vérzett el. A kórházban összevarrták a sebeit, átvitték a pszichiátriára, ahonnan egy vizsgálat után kiengedték.

A zenész a történtek után elhatározta, hogy szeretne végleg leszámolni a démonaival és jó útra térni, elsősorban a kisfia – akinek az édesanyja Szegedi Fecsó jelenlegi párja, Bea – miatt.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 Olvass még Mandula Ádámról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top