nlc.hu
Sztárok

Őrizetbe vették Mandula Ádámot

Szegedi Fecsót és szerelmét halálosan megfenyegette a modell exe, őrizetbe vette a TEK Mandula Ádámot

Szegedi Ferenc és párja, Géczi Beatrix halálos fenyegetéseket kapott, elegük lett belőle.

Szegedi Fecsó és Géczi Beatrix fél éve vannak együtt. Eleinte csak sejtették a rajongók, hogy új sztárpár van születőben, ám egy idő után számos közös képet posztoltak, megerősítve így a kapcsolatukat. A gyermekeik hasonló korúak, így ők is jól kijönnek egymással, azonban a modell fiának édesapja komoly fenyegetést jelent rájuk nézve. Bea korábban az Éden Hotelben megismert Mandula Ádámmal alkotott egy párt, ám már jó ideje nincsenek együtt – eddig nem is volt vele baj, de mióta megismerte új párját, nagyon megváltozott. A közösségi oldalára halálos fenyegetéseket posztolt, egy-egy videóban kábítószer és pisztoly is előkerült, így tegnap őrizetbe vették a TEK emberei – írja a Blikk.

A férfit 72 órára őrizetbe helyezték, jelenleg távoltartási végzés mellett szabadlábon védekezhet. „Nem merem odaadni neki a kisfiunkat, mert olyan dolgokat művel nyilvánosan és az Instagramon is, hogy rettegek attól, hogy valami baja lesz a kisfiamnak. Legutóbb például élőben vágta szét a kezét, majd a vérével összekente az arcát és az asztalt, de szemmel láthatóan tudatmódosítók hatása alatt van. Sőt, egyszer még egy vascsővel is szétverte a kocsimat és sajnos engem is többször is bántalmazott” – mondta a lapnak a kétségbeesett modell. 

Szegedi Ferenc is nyilatkozott a lapnak. „Amikor Amerika után hazajött, egy ideig nem kereste a gyereket, aztán hirtelen már látni akarta. Bea oda is adta neki Medoxot, és eleinte nem is volt vele semmi baj. Akkor kezdődtek a problémák, amikor képbe került ez az új csaj, aki teljesen megbolondította. Olyan videók vannak, hogy a lány ki akar ugrani az ablakon, fetreng a földön, nekiszalad a falnak, majdnem ráesik a fejére a kép stb… Rossz körülmények között laknak, a gyerek egy matracon alszik, ami a földön van. Azt hiszem, nem kell tovább ragoznom, hogy Bea miért félti a négyéves kisfiút” – mondta, majd elárulta, hogy miért jelentette a hatóságok felé a fenyegetést.

„Múlt hét előtti szerdán az Instagramjára tette ki a válogatott fenyegetéseket, sőt kitette a címemet is, meg azzal fenyegetőzött, hogy megver és megöl. Közölte, hogy nem érdekli őt az sem, ha életfogytiglant kap, de ha megtalál, akkor kivégez engem is és Beát is. Itt van két kisgyerek, nem tudhatjuk, hogy mi jár a beteg agyában és nem fogok állandóan a hátam mögé sem nézni, ahányszor kimegyek az utcára. Egy ilyen ember engem ne fenyegessen, a családomat meg végképp ne” – részletezte. 

A lap megkereste Mandula Ádámot is, aki szerint nem igazságos a 72 óra, viszont legalább volt ideje gondolkodni és arra jutott, hogy nem gondolta komolyan a fenyegetést, csak hirtelen felindulásból cselekedett.

Legfrissebb sztárhíreink: 

szegedi fecsó és bea

Fecsót és Beát megfenyegette a modell exe (fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top