Sztárok

Labancz Lilla amerikai élete továbbra is homály

Amerikában él, jól érzi magát, de ennél többet nem akar elárulni a színésznő.

Tíz évvel ezelőtt Labancz Lilla igazi sztárnak számított idehaza, azóta azonban Los Angelesbe költözött. Gergely Róbert most viszont meggyőzte, hogy színházának új darabjában (a Nő a tét című zenés vígjátékban) vállalja el a női főszerepet – írja a Bors.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés, Jan 13., 2019, időpont: 9:22 (PST időzóna szerint)

Most jött el az ideje, hogy visszatérjek” – jelentette ki a bulvárlapnak a 33 éves színésznő. A darab próbái már zajlanak, így Lilla életvitelszerűen Budapesten él, de az április 28-i bemutató után a kettős szereposztásnak köszönhetően ingázni fog Los Angeles és Budapest között.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés, Jan 19., 2019, időpont: 1:05 (PST időzóna szerint)

Ami az amerikai életét illeti, továbbra sem árult el részleteket. Mint mondja, azért ment el, mert szeretett volna világot látni és nyelveket tanulni. „Színiiskolába jártam, tanultam, később dolgoztam. (…) Tudatos döntés volt, hogy kerülöm a nyilvánosságot, és most sem szeretnék többet elárulni a kinti és itthoni életemről” – hangsúlyozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top