nlc.hu
Sztárok

Labancz Lilla plasztikai műtétje

12 év alatt alaposan megváltozott Labancz Lilla, az Álom.net főszereplője

Az Álom.net főszereplőjére nem biztos, hogy azonnal ráismernénk a legújabb fotói alapján. Látványos egy átváltozás, az biztos.

Az Álom.net olyan mozifilm volt, amire így vagy úgy, de sokan emlékszünk. De hogy él most a Feld Reginát alakító Labancz Lilla?

A színészi karrier álom maradt

Az, ami Amerikában tuti recept volt a tinifilmek világában, itthon nem vált be: az elkényeztetett Regina karaktere, a gimnáziumi egyenruha, a pom-pom csapat és a kirekesztő klikkesedés itthon akkoriban nem volt ismert, így sokan nem is éreztük hitelesnek a filmet. De tény, a főszereplő, Labancz Lilla számára meghozta az ismertséget itthon. Sőt, akkor úgy tűnt, még a film sikertelensége ellenére is beindulhat a színészi karrierje.

Labancz Lilla akkor és most

Labancz Lilla 2009-ben és most
(Fotó: smagpictures és Instagram/Labancz Lilla)

Labancz gyerekkora óta színész- és modell karrierre vágyott. Elvégezte Gór Nagy Mária Színitanodáját, és bár a Színművészeti Egyetemre nem vették fel, a célját azonban nem adta fel. Egy-egy kisebb szerep erejéig feltűnt a Kisváros, a Zsaruvér és Csigavér III-ban, valamint a Barátok közt epizódjaiban is.

2009-ben kapta meg az Álom.net főszerepét, és még ebben az évben a szerelem is rátalált Danny Blue mentalista személyében. Tény, a kapcsolat kérészéletűre sikeredett, és bár akkoriban sokat cikkeztek az újságok a párról, Labancz magánéletéről azóta szinte semmit nem tudni.

Rá egy évre kiment az USA-ba, és elvégzett egy New York-i filmes iskolát. Együtt forgatott Pamela Andersonnal, majd 2013-ban a DVD-n megjelent Counterpounch című amerikai filmben szerepelt.

Labancz Lilla és Benkő Dániel
Megnézem
Összes kép (8)

Szupertitkos magánélet

A 35 éves Labancz azóta Budapest és Amerika között ingázik, és az egykor szégyellős színésznő ma már főként influenszerként tevékenykedik. Amit a képei alapján egyértelműen kijelenthetünk, az az, hogy ha a karrierjéről nem is tudunk sokat, a külseje alaposan megváltozott.

Labancz Lilla 2021-ben
Megnézem
Összes kép (4)

2019-ben Gergely Róbert hívta meg az általa rendezett A Nő a tét című színházi darabba, amit Labancz el is vállalt. Ennél többet azonban nem tudni róla. A modell akkor így nyilatkozott arról, miért nem hallani róla, amióta Los Angeles-be költözött: „Színiiskolába jártam, tanultam, később dolgoztam. (…) Tudatos döntés volt, hogy kerülöm a nyilvánosságot, és most sem szeretnék többet elárulni a kinti és itthoni életemről.”

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top