Sztárok

Rá sem lehet ismerni Labancz Lillára

Labancz Lilla valószínűleg átesett pár szépészeti beavatkozáson, mióta huszonhárom évesen eljátszotta az Álom.net főszerepét.

Talán nem közismert tény, hogy mielőtt az Álom.net meghozta Labancz Lilla számára az országos ismertséget, a tévéképernyőn már bemutatkozott: tizenévesen a Kisvárosban játszott, pár évvel később pedig a Barátok köztben is szerepelt egy ideig.

Labancz Lilla az Álom.net-ben 2009-ben, bónusz Iszak Esztivel

Hiába viselte magán a magyar filmgyártás legsötétebb időszakának összes jegyét Lilla első egész estés főszerepe, a fiatal lány egyből a címlapokon találta magát, és úgy tűnt, színészi karrierjében a határ a csillagos ég.

Az RTL szerint még Hollywood-ba is „betört”, a valóság ezzel szemben az, hogy pár éve szerepelt egy Danny Trejo főszereplésével készült zs-kategóriás bokszolós drámában. Azóta pedig semmi.

Valószínűleg Labancz Lilla is felismerte, hogy nem a színészetben van a jövője, bár az Instagramja alapján gondban lennénk, ha be kéne lőnünk, pontosan mit is csinál. Az egészen biztos, hogy párszor kés alá fekhetett az elmúlt években: arcformája teljesen más, mint akár az öt évvel ezelőtti Trejo-filmben látható.

A post shared by Lilla Labancz (@lillalabancz) on

Lilla minden bizonnyal a fenekén is alakíttatott, photoshop nélkül ritkán látunk ennyire tökéletesen kimunkált popsit. De lehet, hogy a drasztikus átalakulásnak célja van, és hamarosan egy Kim Kardashian hasonmásversenyen láthatjuk viszont az Álom.net egykori sztárját. Az egy komoly életút lenne.

A post shared by Lilla Labancz (@lillalabancz) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top