nlc.hu
Sztárok

A hegyi doktor, Hans Sigl felesége és családja

Őt szereti a valóságban A hegyi doktor sármos főszereplője, Hans Sigl, aki már nagyapa

A hegyi doktor messze az egyik legsikeresebb osztrák-német sorozat itthon – köszönhető ez Hans Siglnek, a jóképű főszereplőnek. A szíve azonban régóta foglalt, megmutatjuk, ki a felesége.

A hegyi doktor, valamint a A hegyi doktor – Újra rendel majdnem 30 éve, 1992-ben indult. A Hans Sigl főszereplésével készült folytatás pedig már 13 évad óta van képernyőn.

A hegyi doktor 51 évesen is szexi

A Wilder Kaiser hegy lábánál játszódó sorozat, vagyis A hegyi doktor – újra rendel 2008 óta látható. Nem lehet, és nem is akarjuk figyelmen kívül hagyni, hogy kedvenc hegyi doktorunk, a most 51 éves színész nagyon sármos, amit természetesen, a tévénéző hölgyek is detektáltak. A sorozat itthon is nagy siker, több csatornán is láthatóak a 12. évad részei, ám a legfrissebb 13. szezonra még várnunk kell.

Hans Sigl, A hegyi doktor

Hans Sigl A hegyi doktor sorozat első részeiben (Fotó: Sajtószoba/Prime)

A 190 cm magas Sigl a mai napig kap rajongói leveleket, amit nem csodálunk, hiszen kirobbanó formában van. Rendszeresen sportol: a kerékpározástól kezdve a túrázáson át a küzdősportokig szinte minden mozgásformáért rajong, és emellett egy ideje az étrendjéből elhagyta a húst, a szénhidrátot és az alkoholos italokat is.

A hegyi doktor felesége

Sigl nagyon jó formában van! (Fotó: Getty Images/ Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/ZB)

Ami a magánéletét illeti, A sorozatbéli hegyi doktorral ellentétben – akinek szerelmi ügyei inkább bonyolultak, és drámában gazdagok, mintsem letisztultak –, Sigl az állandóságot keresi. 

Mozaik család mintaképei

A hegyi doktor sztárja évekig élt együtt Katja Keller színésznővel. Ebből  a kapcsolatából született egy fia, a ma már felnőtt, 19 éves Nepomuk Jim Sigl. De a pár együtt nevelte a nő korábbi kapcsolatából született lányát, Joanát is. Bár a szerelem véget ért, Sigl továbbra is szoros kapcsolatban maradt gyermekeivel.  Joana 2020-ban adott életet első gyermekének, azóta pedig a színész büszke nagypapa.

Újrapróbált szerelem

A szakítás után, a színészre ismét rátalált a szerelem, ráadásul 2008-ban, akkor vette feleségül Susanne Kemmlert (azóta már Susanne Sigl), amikor A hegyi doktor első évada képernyőre került.  Bármelyik közös fotójukat nézzük, kétségtelen, hogy imádják egymást. Mindannyian láthattunk már olyan képeket, ahol a sztárpárok előre átgondoltan, mesterkélten pózolnak, Siglékből azonban árad a természetesség. Minden fotón nagyon közel állnak egymáshoz, az ölelés egy képről sem marad el, és bár a pár mindkét tagja fotogén, egyszerűen jó rájuk nézni egy párként, látszik, hogy összetartoznak.

A hegyi doktor felesége
Megnézem
Összes kép (5)

Susanne nem a szakmában dolgozik, de tőle sem áll távol a show-biznisz és a kamera, azonban egy ideje annak túloldalán dolgozik: fényképész. Emellett ismert zeneszerző és dalszerző is, több német slágerben is közreműködött, mint társszerző. 

A színész állítása szerint feleségével nagyon különböznek, a kapcsolatuk vidám és zajos, de pont ezért működik jól. Sigl több interjúban is elmondta már, mennyire szereti a feleségét, és azt is, hogy vele akar megöregedni.

Az asszonynak korábbi kapcsolatában született két fia: Jones és Niklas, akik már felnőttek, s akiket sajátjaként szeret Sigl is. „Számomra a nagycsalád valóra vált álom… Én minden gyermekemre büszke vagyok!” – mondta egy interjúban.

Tudj meg többet a kedvenc sorozatszínészeidről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top