nlc.hu
Sztárok

Ő Sascha Hehn, vagyis Udo Brinkmann felesége

Udo Brinkmann cowboy-nak állt: Sascha Hehn 66 évesen meghódítja a vadnyugatot

Amikor Udo feltűnt a képernyőn, a női szívek hevesebben dobogtak, és még egészségesen is a Fekete-erdei klinikára vágytunk. Sascha Hehn a 80-as évek szívtiprója most cowboy-nak állt, és lóháton hódít tovább.

A klinika című sorozat zenéjére egészen biztos, hogy még ma is emlékszel, és a gyönyörű, zöldövezetben tornyosuló épületre is, ami a sorozat szerint helyt adott a Fekete-erdei kórháznak. És persze, a jóképű, fiatal orvost, Udo Brinkmannt sem feledjük, azaz Sascha Hehnt.

Szőke herceg orvosi köpenyben

A 80-as évek egyik legsikeresebb kórház sorozata kétség kívül A klinika volt. 1985-ben kezdték el vetíteni, és 4 éven keresztül követhettük figyelemmel az NSZK-s kórház mindennapjait. Sokan persze, azokat az epizódokat szerettük a legjobban, amikor a magas, szőke és ellenállhatatlan mosolyú Udo is feltűnt a sorozatban.

Udo Brinkmann, A klinika jóképű dokija cowboy-ként

A klinika verhetetlen orvosai 1985-ben (Fotó: Getty Images/kpa/United Archives)

Az akkor 31 éves Hehn meghódította a női szíveket, és sokan álmodoztunk arról, hogy a szőke doki karjai között ébredünk. Habár A klinika 1989-ben véget ért, számos országban még ma is ismétlik, és Sascha Hehn népes rajongótáborának nagy része is megmaradt.

Udo Brinkmann, A klinika jóképű dokija akkor és most

Sascha Hehn 1985-ben Udokén és 35 évvel később (Fotó: Getty Images/kpa/United Archives és Getty Images/ Hannes Magerstaedt)

Kedvenc dokink óvja a magánéletét, és bár a szerelmi élete színes volt, a színész nem mondható csapodárnak. Sokáig egy nála 30 évvel fiatalabb nővel alkotott egy párt – nem kevesebb, mint 10 évig voltak együtt. Ez után, 2014-ben lépett be az életébe egy saját filmügynökséggel rendelkező, ambiciózus nő, Gloria Krass.

Sascha Hehn a legjobb példa arra, hogy az igaz szerelmet nem érdekli a kor: 60 éves volt, amikor megismerkedett Gloriával, akivel azóta is együtt vannak. Sascha többször is úgy nyilatkozott Gloriáról, hogy ő élete szerelme, feleségeként is emlegeti, és leszögezte: vele együtt szeretne megöregedni.

Udo Brinkmann, A klinika jóképű dokija és szerelme

A színész és Gloria Krass nem házasok, de házastársakként emlegetik egymást (Fotó: Getty Images/ Isa Foltin)

Dokiból cowboy

Habár Udoként lett igazán ismert, Hehn már gyerekkora óta színészkedett, de az igazi áttörést A klinika orvosaként érte el. Utána is rengeteg sorozatban és filmben játszott: ha nem ismeretlenek számodra a német romantikus sorozatok, akkor egészen biztos, hogy ismered a gyönyörű tájakon játszódó Álomhajót is – a sorozatban Hehnnek ismét fehér szín jutott, de az orvosi köpeny helyett egyenruha formájában.

Hehn az a típus, akinek idős korára is megmaradt a sármja, persze, ezt nem csak a génjeinek köszönheti: rendszeresen sportol, imád golfozni, hivatásával, a színészettel sem hagyott fel, és újabbnál újabb szerepekben próbálja ki magát.

Udo Brinkmann, A klinika jóképű dokija már 66 éves

Sascha Hehn 60 fölött is imádja a pezsgést (Fotó: Getty Images/Gisela Schober)

2020-ban egy Winnetou-filmből, Az olajherceg című moziból készült színházi adaptációban láthatták volna újra a nézők a németországi Karl May Fesztiválon. Mivel közbeszólt a koronavírus, az előadás elmaradt, de a fotók azért elkészültek. A szervezők nyilatkozata szerint idén, 2021-ben, nyáron tervezik megrendezni az eseményt.

Udo Brinkmann, A klinika jóképű dokija cowboy-ként

Talán idén, 2021-ben megrendezhetik a Karl May Fesztivált, ahol Sascha is szerepet kapott Az olajherceg című darabban (Fotó: Tristar Media/Getty Images)

Még több sztár a kedvenc sorozatainkból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top