nlc.hu
Sztárok
Galambos Lajos elmondta, mi van lánya és Hajdú Péter között

Galambos Lajos elmondta, mi van lánya és Hajdú Péter között

Miután Galambos Bogi és Hajdú Péter az utóbbi időben több közös képet is posztolt, megindultak a találgatások, mi lehet közöttük. Most Bogi édesapja is megszólalt az ügyben.

Galambos Lajcsi a 20 éves Story Gálára szombat este lányával, Bogival és fiával érkezett. Lajcsi, ahogy meglátta a Story kameráját, egy percig sem tétovázott, azonnal igyekezett elején venni a további találgatásoknak arról, mi lehet Bogi és Hajdú Péter között. „Semmi nem igaz abból, amit az újságok írnak a kislányommal és Hajdú Péterrel kapcsolatban” – jelentette ki Lajcsi.

A találgatások egyébként azután keltek szárnyra, hogy Galambos Bogi és Hajdú Péter az utóbbi időben több közös képet is posztolt. Az ügyben egyébként Hajdú Péter már megszólalt: elmondta, jó barátság fűzi Lajcsihoz, lányával viszont csak „haverok”. „Bogi kirakott pár fotót arról, hogy találkoztunk a pesti éjszakában, de csupán összefutottunk. Nem együtt mentünk a szórakozóhelyre, és nem is együtt távoztunk” – tette hozzá Hajdú Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top