Sztárok

Egy barát szerint Andy Vajna azt szerette volna, hogy Tímea menjen férjhez

Január 20-án halt meg Andy Vajna, aki egy barát szerint azt szerette volna, hogy Tímea a gyászév után újraházasodjon.

Nemrég kiderült, mikor lesz Andy Vajna hollywoodi temetése, azonban a családhoz közel állók azt mondják, Tímea megkért mindenkit, hogy ne szivárogtasson ki erről semmilyen információt. Egy barát arról is beszélt, hogy Andy mit kért a feleségétől, amikor az elmúlásról beszélgettek.

„Andy határozottan derűsen szemlélte Timi közösségi oldalakra feltett bejegyzéseit. Büszke volt arra, hogy ilyen szép felesége van, akin más férfiak szeme is megakad. Egyáltalán nem zavarta, ha egy-két fotón lengébben öltözött Timi, és többet sejtetett a valóságból. Bár féltékenység benne is volt, de maximálisan megbízott a feleségében, és gyakran ő mutogatta az ismerősöknek Timi legújabb fotóit. De nemcsak bízott benne, hanem nagyon szerette is őt. Bár Timivel nem igazán tudott beszélni az elmúlásról, hiszen fiatal nőként tőle ez még nagyon távol áll, de Andy többször próbálta szóba hozni, hogy mi lesz, ha majd ő már nem lesz köztünk. Nekünk, az ismerőseinek is említette, hogy azt szeretné, ha a gyászév letelte után Timi ismét férjhez menne, és boldog lenne. Andy ugyanis nagyon hálás volt élete utolsó öt évéért, amit Timi mellett boldogságban tölthetett. Fia, Justin halála után egyedül Timi volt az, aki ismét mosolyt tudott varázsolni az arcára, akinek a kedvéért reggelente volt értelme felkelnie. Ezért élete végéig hálás volt a feleségének, és azt akarta, hogy az özvegye élete végéig boldog legyen” – írja a blikkrúzs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top