Sztárok

Videón Vajna Timi búcsúbeszéde Andy Vajna temetésén

Cenzúrázatlan felvételen búcsúzik a láthatóan megtört Vajna Tímea elhunyt férjétől.

Hiába nem volt sajtónyilvános Andy Vajna temetése, az egykori producer búcsúztatásának szinte minden részlete kiszivárgott a sajtóban. Arnold Schwarzenegger megható beszédet mondott barátjáról a sírnál, és már ismerhetjük a filmes özvegyének, Vajna Tímeának búcsúzó szavait is.

Az egykori modell maga osztotta meg a valószínűleg a halotti toron készült felvételt, melyen láthatóan megtörten, elcsukló hangon méltatja elhunyt férjét, Andy Vajnát. „Senki sem gondolta, hogy mi itt maradunk, és ő megy el. Mindig azt mondta, hogy ő mindannyiunkat túlél. Nemcsak magából hozta ki a maximumot, hanem másokból is” – mondta Tímea. Az özvegy az állataik nevében is elbúcsúzott a producertől, és hozzátette: „hiányozni fognak azok a hosszú beszélgetések a fürdőkádban”, ahol minden nagyszerű ötlete megszületett.

Andy Vajnát a Blikk információ szerint az Oscar-gála előtti napokban temetik el Los Angelesben. Az időpontot úgy választották ki, hogy a legtöbb színész és filmes szakember leróhassa kegyeletét Vajna előtt. A producert végakaratának megfelelően szülei és egyetlen fia mellé temetik.

Vajna Tímea búcsúzó szavait itt találja teljes terjedelmében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top