Sztárok

Sáfrány Emesének jó oka volt feladni az Exatlont

Az elmúlt 12 napban gyakorlatilag csak Sáfrány Emesét, vagy ahogy többen ismerték, Aleskát ekézték a Bajnokok. A légtornész végül kiszállt a műsorból, és elmondta a véleményét is az egész helyzetről.

Az Exatlon Hungary Bajnokai finoman szólva sem fogadták tárt karokkal Sáfrány Emesét, mindenkinek mélyre ment, hogy vele kell egy csapatban küzdenie. Éppen ez vezetett napi szinten konfliktushoz, lényegében mindegy is volt, mit tesz Aleska

„Hat éve hagytam abba a felnőttfilmezést, ma már keveset kapok a hétköznapokban az előítéletekből, légtornázom, tanítok felnőtteket és gyerekeket is. De tisztában vagyok vele, hogy a felnőttfilmes múltamat nem minden közegben tudják elfogadni. A Bajnokok csapata ilyen volt. Nem érezték a saját teljesítményükhöz méltónak a jelenlétemet a közösségükben, de szerintem ez nem engem minősít, hanem elsősorban őket. Egyikük sem törekedett arra, hogy megismerjen, többet tudjon meg rólam vagy a választott sportágamról” – mesélte a Borsnak távozása után a versenyző.

Talán nagyobb szerencséje lett volna, ha Bereczki Krisztián még a csapatban lett volna, mert ő például egészen másképpen állt a történethez. 

„Emesének volt egy múltja, de szerintem csak a gyenge ember táplálkozik a múltból, szóval ahogy ismerem a csapatot, szerintem mindenki mindent megtesz majd, hogy teljes értékű csapattaggá legyen ő is.”

Dombi Rudolf és Emese között a feszültség gyakorlatilag napról napra nőtt, az ő konfliktusaik mérgezték a napokat. A férfi szerint Aleska nem olyan értelemben sportoló, mint a csapat többi tagja, mert ők kiskoruktól a sportnak élnek. 

„Hosszú éveken át dolgoztunk, edzettünk, teljesen más dolgokat tapasztaltunk meg, mint az, aki egészen mással foglalkozott. Nekem ezzel sincs semmi problémám, hiszen mindenki abból él, amiből szeretne, csak más kérdés, hogy valaki tudja-e helyén kezelni azt, hogy ő sportoló-e vagy sem.”

Talán mindenkinek megvan a maga igaza, aztán hallani olyat, aki szerint túl arrogánsak a Bajnokok, sőt Bajnokhoz nem méltó a viselkedésük, és szégyen, ahogy Aleskát kicsinálták. Van, aki szerint Aleskának kellett volna jobban felmérnie, mire vállalkozik, mert nem teljesített jól. De rengeteg megjegyzést összegyűjthetnénk. Szóval, hosszasan lehetne ezt elemezgetni, de a te véleményedre vagyunk kíváncsiak: mit gondolsz a Bajnokok csapatáról? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top