Sztárok

Kelemen Anna: „Saját magam áldozatává váltam”

Kelemen Anna egyértelműen feltűnést szeretett volna kelteni a plasztikai műtétetekkel, ám van olyan átalakítás a testén, ami utólag nem tetszik neki.

Kelemen Anna imádja mutogatni magát, ez gyakorlatilag az élete része, valószínűleg nem fog már változni. A szőkeség teleposztolja a közösségi oldalát meztelen fotókkal, a férfi követők legnagyobb örömére. Annácska most a Toplista című RTL-es műsorban nyilatkozott arról, hogy bár a legtöbb plasztikai műtétét nem bánta meg, azért van olyan a testén, ami már nem tetszik neki. 

Fotó: RTL Klub

„Az ajakfeltöltés ez szintén olyan volt, hogy egy időben nézem én is magamról vissza a régi képeket, és szörnyű. Szinte alaktalan, és volt az az időszak, amikor nagyon sok lány szaladgált ilyen szájjal. Nem vonzó. Nekem mai szemmel nem tetszik. Ma azt gondolom, hogy határeset, ahogy az én arcomon van, arányosan elfér” – emlékezett vissza Kelemen Anna, aki a szilikonszáj veszélyeiről is beszámolt. 

„Sok próbálkozás után a szilikonolajat próbáltam meg, ami némi veszélyt hordoz magában, mert ha az becsomósodik, akkor az befolyik a szövetek közé, és ki kell vágni. Fel kell vágni az ajkat és ki kell kaparni” – fogalmazott Anna, aki később aztán arról is mesélt, hogy a rengeteg plasztikával saját maga áldozatává vált.

Mutatjuk, hogy nézett ki Annácska kevesebb plasztikával: 

Szerinted melyik jobb?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top