Sztárok

Hosszú Katinka Shane-ről: „Olyan emberre nehéz felnézni, aki nem tudja kontrollálni az indulatait”

Hosszú Katinka hivatalosan is elvált Shane Tusuptól, a vagyont is elosztották. De vajon hogy néz most egykori férjére?

Hosszú Katinka és Shane Tusup kétmilliárd forintos vagyont osztottak szét a válásukkor. A hosszú procedúra végére nemrég hivatalosan is pont került, az Iron Lady már független a volt férjétől. Katka most a 24.hu-nak mesélt az elmúlt időszakról, Shane-ről, az őt ért támadásokról és egy nagyon kicsit a magánéletéről is. 

Hosszú Katinka elmondta, hogy egy idő után már nem tudott felnézni Shane Tusupra, hiszen az állandó érzelmi kitörései nagyon rossz hatással voltak rá. Arról is beszélt, hogy mostantól tabu a magánélete, nem ezzel szeretne kitűnni. „Szerintem ez csak rám tartozik. Pont abból tanultam meg, hogy tavaly év elején bajlódtam a médiával. Pontosabban nem a médiával – hisz ők csak végezték a munkájukat –, hanem önmagammal. Amikor életem legnehezebb időszakán mentem keresztül, amikor pont időre lett volna szükségem, hogy átgondoljam az éppen darabjaira hulló életemet, úgy éreztem, egy ország figyel, és azt lesi, hogy döntök” – mondta a lapnak az úszónő, akit arról is megkérdeztek, hogy miért lett vége a kapcsolatának. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When you have the afternoon off from the pool 💃

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

„Abba most nem mennék bele, miért lett vége. Ha mondanék egy fél mondatot, azt mindenki másképp értelmezné, kiforgatná. Amit általánosságban nagyon fontosnak tartok, az az, hogy akkor partner az ember, ha partnerként kezeli a másikat, és nem alá-fölé rendeltség van köztük.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top