Sztárok

MC Hawernak fogalma sincs, hol lakik éppen a lánya

Nyilvános posztban szedte össze Mc Hawer lánya a sérelmeit édesapjával kapcsolatban, bejegyzésében megtagadta a zenészt. „Végleg befejeztem veled” – fogalmazta meg döntését Tímea, amire MC Hawer a Mokka adásában reagált.

MC Hawer tavaly októberben jegyezte el 30 évvel fiatalabb barátnőjét, akiről már azt pletykálták, hogy babát vár. A fiatal lányt és a mulatós zenészt egyáltalán nem érdekli a korkülönbség, nagyon boldogok együtt. Míg Koczka Géza szerelmi élete rendben van, a lányával való kapcsolatáról ugyanez nem mondható el… „Sosem érdemeltél meg… Rengeteg fájdalmat és nélkülözést okoztál. Mindig megvédtelek, harcoltam érted, pedig egy gyerekkori emléket se tudok említeni, amikor velem voltál. Amikor ittál, ki volt melletted? Ha nem lettem volna, már valószínűleg nem itt lennél, most pedig engem büntetsz… végleg befejeztem veled” – írta Tímea a közösségi oldalán, amire most MC Hawer a Mokkában reagált. 

„Igen, nekem a gyerekkorukban kezdődött a karrierem, rengeteg fellépésünk volt. Mi ellentétesen élünk, mint a normál ember. Nekem az volt a célom, hogy a családomnak jólétet biztosítsak, emiatt pedig nem tudtam annyit lenni velük. A közös családi, hétvégi programokban a munkám miatt nem tudtam részt venni” – mesélte a zenész, aki azt is elárulta, hogy nem beszél túl sokat a lányával, sőt még azt sem tudja, hol lakik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top