Sztárok

MC Hawer nem hagyja annyiban: élő adásban kéri Gáspár Beát, hogy kérjen bocsánatot

MC Hawer ezúttal a Mokkában beszélt Gáspár Beával való vitájáról.

MC Hawer egy ártatlan poénnak szánta, mégis nagy port kavart. A mulatós zenész a Gáspár család balesete után tett ki egy képet, majd rájött, hogy bántó lehet, ezért gyorsan letörölte. Mint kiderült, későn, hiszen Győzikéék már látták a mémet, és Gáspár Bea egy élő videóban válaszolt. Alkoholistának nevezte Koczka Gézát, aki ezért megsértődött, és egy kommentben még azt is felhozta, hogy az asszony azért vezet német rendszámú autót, mert a német szeretőjétől kapta. 

Erre berágott a család, többek között Gáspár Evelin, és egy képet is posztolt a közösségi oldalán. MC Hawer erre is válaszolt. 

Ma reggel a Mokka vendége volt Koczka Géza, aki részletesen elmondta az előzményeket, majd azt is elárulta, ő bocsánatot kért, és Gáspár Beától is ezt várná el. 

„Nem ez volt a célom. Ezúton is elnézést kérek a Beától, én ki is írtam a posztban, hogy egy ugyanilyen bocsánatkérést én is szeretnék, de ez nem történt meg. Nyugodtan megírhatta volna egy privát üzenetben. (…) Én nem akartam őket bántani, ők bántásnak vették, és olyan ocsmány módon belém álltak, hogy ezt már én sem hagyom annyiban” – ecsetelte a műsorban MC Hawer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top