Sztárok

Kemény szavakkal ostorozta magát a Hooligans frontembere, Csipa

Sem a korán kelés, sem a rádió- és televízióinterjúk nem tartoznak a Hooligans énekesének kedvenc elfoglaltságai közé. Ördög Tibor „Csipa” kifejezetten egy lusta disznónak tartja magát.

Nagyszabású koncertre készül a Hooligans idén tavasszal, amelyre a zenekar már gőzerővel próbál. Bár a banda eddig nem sokat árult el a buli részleteiről, néhány információt most megosztottak a közelgő koncertről.

A koncerten felcsendülnek olyan dalok is, amelyek az első, 1997-es lemezünkön szerepeltek. Összegyúrtunk belőlük párat. Felcsendül majd a kedvenc 12-13 dal is, és ehhez hozzácsaptunk még vagy húszat a Hooligans több mint tíz albumáról. Egy egészséges vita mindig van ilyenkor, hogy mit játsszunk és mit ne” – mondta a Zenepostában Csipa, aki sokkal jobban érzi magát a színpadon, mint a kérdések kereszttüzében.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Mostanában már én is járok interjúkra, korábban nem nagyon mentem. Részben azért, mert egy lusta disznó vagyok, főleg, ha korán kell kelni, én nem vagyok az a korán kelő péktípus. Endi jobb ebben, én az egészben azt szeretem, ha már ott vagyok a színpadon, és átszellemülhetek, énekelhetek. A színpadon sem beszélek túl sokat, inkább legyen zene, az megy nekünk” – árulta el a Sláger TV-n a Hooligans frontembere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top