nlc.hu
Sztárok

Ördög Tibor Csipa családot alapít

53 évesen apa lesz a Hooligans fenegyereke, Csipa

A korábbi kapcsolatában nem vállalt volna gyermeket.

Csipa, azaz Ördög Tibor ritkán beszél a magánéletéről. A Hooligans énekese korábban úgy fogalmazott, hogy lemondott már az apaságról, ám a sors másképp akarta: hamarosan gyermeke születik. Az 53 éves előadó mindezt Abaházi Csabának árulta el, méghozzá az Abaházi Presszóban – szemlézte a Ripost

Ördög Tibor (Csipa)

Ördög Tibor (Csipa) (Fotó: TV2)

A következő beszélgetés zajlott le a műsorvezető és az énekes között. 

„Voltak egy páran, akik megpróbálták ezt tőled megkérdezni, pedig a magánéletedről nem nagyon beszélsz… Én most belevágok: neked nem született gyermeked. Ez a te döntésed volt, vagy így alakult az életed?” – érdeklődött Csaba. 

„Én nem nagyon szoktam döntögetni, csak élem az életemet…” – felelte Csipa, mire jött a következő kérdés.

„53 évesen is sodródsz?”

„Nem, feleannyira sem, mint korábban. Gyerek, satöbbi…. Most éppen olyan helyzetben vagyok, ha már így kiszedted belőlem, hogy köszönöm, jól vagyok, és várjuk a csodát” – árulta el az énekes.

„Ezek szerint van párod, sőt, már szóba került a gyerekvállalás?” – faggatta tovább a rádiós, mire az előadó így válaszolt.

„Már annál is több!” – mondta a rocker, aki korábbi kapcsolatában nem akart kisbabát. 

„Nem merült fel, már csak azért sem, mert olyan kaotikus kapcsolatban éltem ezelőtt húsz évig, vagy még tovább, hogy több volt benne a rossz, mint jó. Annak szerencsére már vége” – zárta a témát az előadó. 

Ez is érdekelhet Jeff Goldblum és családja Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top