Sztárok

Debreczeni Zita még egy utolsót belerúgott kritizálójába

Kajdi Csaba hónapok óta jelen van az Instagramon, azzal szerzett hírnevet magának, hogy beszól a celebeknek – most Debreczeni Zitát választotta, ami a fotósnak nem tetszett.

Kajdi Csaba egy Insta-celeb-kritikus – talán így lehetne a legjobban leírni. Na jó, igazából Mihalik Enikő magyar menedzsere, illetve ő fedezte fel annak idején a modellt, egyébként meg egy arisztokrata család leszármazottja. Egy ideje pedig már a közösségi oldalak sztárja is, hiszen sajátos stílusban járatja le a celebeket ország-világ előtt, ami persze sokaknak szemet szúr: főleg azoknak, akikből céltábla válik. A hétvége Kajdi Csaba és Debreczeni, azaz Annoni Zita párharcáról szólt.

A sztárfotós megelégelte, hogy a modell-menedzser ilyen-olyan dolgokat hoz fel a múltból, ezért a közösségi oldalán reagált ezekre. 

Erre persze válaszolt Kajdi Csaba is, az Instagram-oldalán tett közzé több videót a témával kapcsolatban. 

Minden követőmnek és rajongómnak javaslom, hogy írjon rá, hogy figyu, jó ember vagy, Zitu, nem lesz semmi, tényleg, jó ember vagy, mindenki elhiszi, hát csak érted, ami történt, megtörtént, nem kell kiborulni

– összefoglalva a lényeg gyakorlatilag ennyi, de Kajdi nyilván megosztott még több múltbéli történetet. 

Nagyon kemény vasárnapra ébredtünk sajnos, szorulok már megint, látom, hogy Annoni Zitu halál megsértődött rám, nem tudom, hogy fogom kiengesztelni. Annyira vicces, hogy mindent imádok a liberalizmusban, aztán ilyet életemben nem jelentettem ki. Mondjuk a múltkor élő adásban azt mondta, hogy behozta hozzám a modellkönyvét, amikor húszéves volt, az se volt igaz. Jó, én most tényleg biztos felemlegettem, hogy a Kísértésben láttuk – ott volt egy rendkívül elegáns szerepe –, de hát azok tények. De azt kijelenteni, hogy ordítok egy rendezvényen, hogy gyűlölöm a cigányokat, nem tudom, mi ezzel a célja, hogy rám uszítsa azokat az embereket, akikért általában küzdök? Az egyenlőségért meg a jogokért meg a melegekért, meg a holokausztról beszélek, akkor most ő kijelent egy ilyet. Csóri, mibe lehet szegény, segítsetek már neki, mert valami nagyon nagy gond van, kiborult. Arról én most nem tehetek, hogy honnan ismertük meg. A tévében volt, tök híres lett. Nem koronázatlan királynője a influenszereknek, már koronázott királynője. Nagyobb királynő, mint én vagyok

– mondta még a videókban a menedzser. Erre pedig utolsó körben még egy választ adott Annoni Zita:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top