Sztárok

Végre Sas József mellett van a felesége

A humoristát továbbra is egy budapesti kórházban kezelik.

Mint korábban megírtuk, Sas József annyira rosszul lett thaiföldi nyaralása alatt, hogy azonnal kórházba kellett szállítani. A humoristát később különgéppel szállították Budapestre, ahol mentőautó várta a reptéren.

MTI Fotó: Kollányi Péter

A Mikroszkóp Színpad korábbi vezetője családjával nyaralt, de csak lánya jött vele haza a különrepülőn, felesége menetrend szerint járattal érkezett Budapestre szombaton. Az asszony egyből a kórházba ment férje után, írja a Blikk.

„Tudom, hogy rengetegen aggódnak, és már találgatnak, rémhírek kaptak szárnyra. Így valóban szükséges, hogy mindenkit megnyugtassak: Józsi nem volt kómában soha! A körülményekhez képest jól van, de hosszabb gyógyulási folyamat vár rá” – mondta a lapnak az asszony, de azt most sem árulta el, mi baja van Sas Józsefnek. Zsuzsa úgy fogalmazott, férje hamarosan a színpadra is visszatérhet, pedig Sas már régóta nem vállalt fellépést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top