Sztárok

Sas József négy hónap után hazamegy a kórházból

Sas József március óta van kórházban, de feleségével úgy döntöttek, saját felelősségére távozik onnan – értesült a Blikk.

Sas József négy hónapot töltött kórházban agyvérzése után, és már nagyon szeretett volna hazamenni. Most teljesült a vágya – íjra a Blikk.

„Igazság szerint nem engedik ki a Jóskát, hanem én hozom haza. Saját felelősségre. Ez a mi döntésünk, de az orvos szerint van már olyan állapotban, hogy ne legyen baj ebből… Az a helyzet, hogy bár nagyon jó a Mazsihisz Szeretetkórház, lesik a férjem minden kívánságát, már nagyon unja ezt a helyzetet. Szeretne itthon lenni a saját holmijai, bútorai, könyvei között. Biztosan gyorsabban gyógyulna. Meg is értem, hogy erre vágyik. Már intéztünk olyan speciális ágyat is, amire szüksége van, szóval semmi akadálya annak, hogy hazatérjen a férjem” – mondta Sas József felesége. 

Fotó: smagpix

„Nem is tudom elmondani, mennyire örülök, hogy végre hazajöhet. Nagyon hálásak vagyunk a sok jókívánságért, segítségért, támogatásért, amit kaptunk. Az imáink meghallgattattak, és reméljük, hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba” – tette hozzá Sas József felesége, Zsuzsa.

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top