Sztárok

Sas József feleségének minden erejét felemészti férje ápolása

Összeszorított fogakkal tart ki nagybeteg férje mellett Sas József felesége.

Új szakaszba lépett a Thaiföldön agyvérzést szenvedett Sas József kezelése. A humoristát a budakeszi rehabilitációs intézetből egy budapesti kórházba szállították, ahol lapinformációk szerint saját szobája van, és egyénileg foglalkoznak a gyógyulásával. Sas József feleségé továbbra is naponta látogatja férjét, Zsuzsa asszony ereje azonban fogytán van.

„A végkimerülés határán állok, az erőm a végét járja. Néha már azt sem tudom, hol áll a fejem, annyi mindent kell csinálnom” – mondta a komikus felesége.

Sas József a Mikroszkóp Színpadon

A Família Kft. nagypapája, Baranyi László szerint Sas egyre jobban van, már magától fel tud ülni. „Nagyon várjuk már vissza, ő a kabaré utolsó mohikánja. Érzi, tudja, erőt ad neki, hogy mennyire szereti a közönsége. Nélküle nincs klasszikus kabaré” – mondta a színész a Blikknek.

Sas József rehabilitációjának utolsó szakaszára a színész otthonában kerülhet sor, de egyelőre nem tudni, mikor engedik haza a kórházból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top