nlc.hu
Sztárok

Sas József özvegyének nem enyhül a fájdalma

Sas József özvegyének egy év után sem enyhül a fájdalma

Egy éve halt meg Sas József, özvegyének gyásza azóta sem enyhült.
Sas József

Egy évvel ezelőtt, tavaly január 17-én hunyt el a Sas József. A kabarékirály két évig súlyos betegséggel küzdött, majd elkapta a koronavírust, és nem sokkal 82. születésnapja után szervezete feladta a harcot.

Zsuzsa, az özvegy gyásza egy év elteltével sem enyhült.

Gyászolok, a helyzetem, a lelkiállapotom nem javul, hanem romlik. Ez a január rettenetes, születésnapja, halála, majd a temetése… Minden alkalommal megyek hozzá

– mondta Sas József özvegye a Blikknek.

Zsuzsára barátai vigyáznak, elsősorban Ildikó, Hofi Géza özvegye. Neki szintén nagyon hiányzik a komikus, akit csak Sasomnak szólított. „Zsuzsa olyan szeretettel, türelemmel ápolta, hogy megérdemelték volna még egymást egy pár évre. Én szeretek visszagondolni eltávozott szeretteimre. Ilyen Sasom is, aki nagyon hiányzik. Drága Zsuzsa barátnőmnek köszönhetem őt, vele egy csomagban kaptam. Hiányzik, hogy hetente hívjon és sorolja az új darab anyagát. Mert mindig tervezett valamit. Hiányzik a havi randink valamelyik étteremben. Jó barát volt.”

(Kiemelt kép: MTI/Földi Imre)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top