Sztárok

Kórházba került Dobó Ági kisfia

Súlyos, magas lázzal járó betegség döntötte le Dobó Ági kisfiát a lábáról. Nagy volt az ijedtség.

Az egykori szépségkirálynő férjével és két kisfiával nemrég érkezett haza egy thaiföldi nyaralásról, de hazatérésük után szinte azonnal a kórházban kötöttek ki. Ági kisebbik fia, a hároméves Nataniel ugyanis nagyon rosszul lett, felszökött a láza, az orvosok pedig a legrosszabbra gyanakodtak. „Szent László kórház, infektológia, maláriagyanú. Hát, így ért véget a kéthetes thaiföldi nyaralásunk” – vázolta a helyzetet Dobó Ági.

„Az első itthon töltött nap után Nini láza az egekbe szökött, majd csillapítás nélkül elmúlt, aztán ez kezdődött elölről. Miután trópusi országból tértünk haza, ahol Ninin jó pár csípés is keletkezett, és a váltólázon kívül más tünete is volt, így azonnal a Szent Lászlóba utaltak minket. Az egyetlen intézménybe, ahová jelenleg Magyarországon fordulni lehet ilyen esetben” – számolt be Ági a Blikknek.

Szerencsére a kisfiú minden lelete negatív lett, de a család így is két napot a kórházban töltött. „Két nap virrasztás után hazaengedtek minket, nem volt indokolt, hogy maradjunk. Viszont ha újra lázasodik, egy napon belül vért kell venni, mert a malária egy éven belül bármikor jelentkezhet” – tette hozzá Dobó Ági, akinek másik kisfia ekcémával küzdött az elmúlt hónapokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top