Sztárok

Őszintén mesélt abortuszáról Molnár Anikó

Az egykori valóságshow-sztárnak már nem lehet gyermeke.

Molnár Anikó hosszú interjúban mesélt arról a nehéz döntésről, amit tíz évvel ezelőtt kellett meghoznia. Az egykori tévésztár elmondása szerint teherbe esett egy rossz kapcsolatban, aminek következményei a mai napig kísértik.

„Amikor kiderült, hogy babát várok, azt sem tudtam, melyik ujjamba harapjak. Szüljem meg ezt a gyereket úgy, hogy apa nélkül fogom felnevelni – hiszen csak a gyerek miatt nem akartam vele maradni –, vagy pedig vetessem el, és adjak esélyt a későbbiekben egy olyan családi mintának, amiről mindig is álmodtam?” – a realitysztár az utóbbi opció mellett döntött, ma pedig már nem lehet saját gyermeke.

fogyas, molnar aniko

„Mire elég érettnek gondoltam magam a gyerekvállalásra, keresztülhúzta a számításaimat a korai menopauza” – árulta el Molnár Anikó a Borsnak.

„Az abortusz rossz élmény volt. Az orvosra haragszom. Amikor a művi vetélés előtti utolsó ultrahangos vizsgálaton voltam, arra kértem, hogy halkítsa le a gépet, ne kelljen meghallanom a magzat szívhangját. A doki azonban nem teljesítette a kérésemet – az megrendítő élmény volt, évekig kísértett” – tette hozzá Anikó, aki korábban úgy nyilatkozott, egyszerűen nem szeretne gyereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top