Sztárok

Gyászol a One Direction énekese, Louis Tomlinson: meghalt a 18 éves húga

Félicité Tomlinson szívrohamot kapott, a tragédiának semmilyen előjele nem volt. Testvére összetört.

Meghalt a One Direction egykori énekesének, Louis Tomlinsonnak a 18 éves húga. Félicité Tomlinson szívrohamban hunyt el londoni lakásában szerdán. Összeesett, mentőt hívtak hozzá, de már nem tudták megmenteni – értesült a TMZ.

A lap úgy tudja, a tragédiának semmilyen előjele nem volt, és a hatósági vizsgálatok során a fiatal lány szervezetében nem találtak drogot vagy alkoholt. Az isiászon kívül nem volt semmilyen betegsége.

A 18 éves Félicité és Louis nagyon közel álltak egymáshoz, rendszeresen találkoztak, amikor mindketten Londonban voltak.

Félicité divattervező volt, az Instagramon több mint egymillióan követték. Sokat sportolt, és azt tervezte, hogy megjelenteti a saját verseskötetét. Heten voltak testvérek, Louis Tomlinson volt a legidősebb.

A gyász miatt az énekes lemondta a BBC pénteki jótékonysági műsorát. Louis Tomlinson a közösségi médiában nem gyászolja a testvérét, a barátok szerint teljesen összetört, és a családjával van.

Louis Tomlinsont a közelmúltban egy másik családi tragédia sújtotta: 2016 decemberében rákban meghalt az édesanyja.

(Nyitókép: Instagram/Félicité Tomlinson)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top