Sztárok

Demcsák Zsuzsa megtisztelő feladatot kapott

Március 20-án adják át a Televíziós Újságírók Díját. Az est háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz.

Demcsák Zsuzsa egy ideje már nincs képernyőn, több időt szentel a családjának, és más, inkább a háttérben működő munkákat vállal el. Ilyen például a Televíziós Újságírók Díja, amelynek átadóünnepségét idén 2019. március 20-án tartják, és az esemény háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz.

Demcsák Zsuzsa újra műsort vezet

„Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a hatodik Televíziós Újságírók Díja Gálaest műsorvezetője, háziasszonya. Az év legrangosabb televíziós eseményén a legjobbakat fogjuk díjazni, eddig minden eddiginél több kategóriában. Bízom benne, hogy ez az este nem a konkurenciaharcról, hanem egymás sikereinek ünnepléséről és a kötetlen beszélgetésekről fog szólni. Egy estére mindenki eláshatja a csatabárdot, és ünneplünk” – mondta a műsorvezető.

2019-ben minden eddiginél több, összesen 14 kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású show-műsor, vetélkedő, reality, comedy show, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, magyar sorozat, színésznő, színész, mellékszereplő, gasztro reality kategóriában, valamint idén a talkshow és az új sorozat kategória legjobbját is elismerik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top