Sztárok

Jennifer Lopez szerint a férfiak 33 éves koruk előtt „haszontalanok”

A színésznő mindezt egy tévéműsorban mondta, ahol az online társkeresés rejtelmeibe igyekezett beavatni egy nőt.
jennifer lopez, eljegyzes

Azután, hogy március elején kiderült, Jennifer Lopez immár a negyedik esküvőjére készülhet, miután szerelme, Alex Rodriguez megkérte a kezét, a színésznő egy olyan tévéműsorban vendégeskedett, ahol az online társkeresés rejtelmeibe kellett beavatnia egy, a témában tapasztalatlan vendéget.

Lopez, aki rossz tapasztalatai ellenére még mindig hisz a szerelemben, azt mutatta meg Brooke Ansley-nek, hogyan használja a Tinder-appot. Miközben a lehetséges partnerek között vállogatott, J.Lo belefutott egy 29 éves srácba is. A fotóját nézegetve aztán kibukott belőle: “A férfiak 33 éves koruk előtt haszontalanok” – írja a Daily Mail.

Lopez egyébként nemcsak a szerelemben hisz rendületlenül, hanem a házasság intézményében is, mint mondta, pontosan ezért mondott igent, mikor a 42 éves Alex Rodriguez megkérte a kezét. A lánykérés pillanatáról a színésznő utóbb csoda szép fotókat töltött az Instagram-oldalára, íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

3.9.19✨♥️

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top