Sztárok

Nicolas Cage jelenetet rendezett egy Las Vegas-i bíróságon – videó

Ahol egyébként azért járt, mert negyedszerre is megházasodik. Szemtanúk szerint lehet, hogy részeg volt.

Jelenetet rendezett Nicolas Cage egy Las Vegas-i bíróságon. A színész éppen arra készül, hogy negyedszerre is megházasodjon. A hír azért is meglepő, mert Cage és menyasszonya, a sminkesként dolgozó Erika Koike kevesebb mint egy éve alkotnak egy párt.

Cage és Koike vasárnap azért járt a bíróságon, hogy megszerezzék a házasságkötéshez szükséges papírokat. A híresség azonban a szemtanúk szerint nagyon különösen viselkedett. Az egyik jelenlévő videót is készített arról, ahogyan Cage hangosan kiabálni kezdett: többek között azt állította, hogy a nő „el fogja venni az összes pénzét”, hogy jövendőbelijének exe „egy drogdíler”, és hogy ő „nem fogja ezt végigcsinálni”. A nő eközben azzal nyugtatta, hogy ő semmire nem kényszeríti őt.

A párt ezután egy különterembe vitték, ahonnan nem sokkal később iratokkal a kezükben távoztak. A felvétel készítője szerint gyanús, hogy Cage ittas volt. Ti mit gondoltok?

Kattints a lejátszáshoz!

Kiemelt kép: Peter Sabok/COOLMEDIA/NurPhoto via Getty Images

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top