Sztárok

Öt év után szakított Puskás Peti és Eke Angéla

Puskás Peti és Eke Angéla hivatalosan is megerősítették szakításuk hírét.

Eke Angéla és Puskás Peti kapcsolata mindig is mintaszerű volt, ám öt év után mégis fordulóponthoz értek. Ellaposodott a kapcsolatuk, ezért külön utakon folytatják a magánéletüket – írják a közösségi oldalaikon. A színésznő és az énekes pár sorban megerősítették, hogy véget ért a szerelmük, de többet nem kívánnak nyilatkozni a témában. 

„Angélával őszinte és bensőséges kapcsolatot követően, közel öt év után úgy döntöttünk, hogy párként különválnak útjaink. Rengeteget tanultunk egymástól, életünk meghatározó szakaszát töltöttük együtt, máig közös világszemléletben. Érzéseink azonban átalakultak, így haragtól mentesen, baráti szeretettel és egymás iránti tisztelettel folytatjuk tovább” – írta Puskás Peti és Eke Angéla, holott nemrég még a családalapításról beszéltek.

„Természetesen a jövőben is közösen és odaadóan gondoskodunk majd kedvenc kutyánkról, Bambikáról. Mindketten továbbra is maximális erőbedobással koncentrálunk szakmai teendőinkre, melyet reméljük, hogy a későbbiekben is változatlan érdeklődéssel követtek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top