Sztárok

Puskás Peti: „Angélával mindent megszervezünk”

Amióta szakított Eke Angélával, Puskás Peti nemigen nyilatkozott. Most mégis mesélt arról, hogyan alakult az élete az elmúlt hetekben.

„Mindig azt mondom, írok egyszer egy könyvet Peti nőügyeiről, és az lesz a címe: A cipellők” – mesélte a Story magazinnak az énekes édesanyja, Besztercei Zsuzsa, aki mindig is igyekezett megismerni azokat a nőket, akiket egynél többször látott a fiával. Puskás Peti egészen addig a szüleivel lakott, ameddig Eke Angélával össze nem költöztek és a szakítás óta egyre többet jár vissza az édesanyjához. 

„Anya az elmúlt öt évben is szívesen megcsinált nekem mindent, ha szükségem volt rá, akkor ellátott étellel, tiszta ruhával. Én pedig úgy voltam vele, ha ez örömet okoz neki, miért ne tegye” – mesélte az énekes, aki rengeteg tanult, és még most is sokat tanul a szüleitől. Például azt is, hogyan lehet jóban maradni valakivel a szakítás után, ez is segített Puskás Petinek, hogyan kezelje a mostani helyzetet

„Ma is sokat találkozunk Angélával, és rengeteget beszélgetünk, sőt ha előadása van, hív, hogy tudok-e a kutyánkra vigyázni. Mindent megszervezünk. Nagyon jó barátok maradtunk.”

Sok apró részletet megosztott Puskás Peti és az édesanyja a Story olvasóival: 

A Storynak adott először interjút Puskás Peti a szakítása óta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top