Sztárok

Ördög Nóra elnézést kért a nyálas képekért

Nem volt egyszerű döntés, hogy ismét hetekre elutazzon a Nánási család Ázsiába, de nem bánták meg. Jó néhány képet posztoltak az érkezésük óta, amiért Ördög Nóra végül elnézést is kért.

Annak idején éppen az Ázsia Expressz forgatásával kezdődött meg Ördög Nóra és Nánási Pál utazós vlogja, és most a család izgatottan készült ennek a második felvonására. Igaz, hogy közben már sok családi vakációról osztottak meg videós sorozatot, de azért most mégis nosztalgiával telve indultak el Srí Lankára forgatni.

Az Ázsia Expressz 2 előtt néhány napot még akklimatizálódni is tudtak, és úgy tűnik, nem bánták meg a döntésüket, hogy Ördög Nóra igent mondott erre a munkára. 

„Voltak azért nehézségeink két évvel ezelőtt, és ezt nem titkoltuk el előletek sem, de túléltük. Azóta két évvel nagyobbak a gyerekeink, ez bizonyos szempontból előny és bizonyos szempontból hátrány is lehet.”

Sok pro és kontra érvet mérlegeltek az utazás előtt, többek között azt is, hogyan viseli majd Venci és Mici, hogy a saját barátaiktól hosszú időre búcsút kell venniük. Az első képeket elnézve, Nánásiék kisebbik és nagyobbik gyereke is remekül bírta az utazást, és egyelőre biztosan nem hiányolják a kortársaikat.

„Ők örültek az utazásnak, bár fogalmuk sincs, mire vállalkoznak, és meglepő módon emlékeznek is Ázsiára” – mondta Nánási Pál, aki az előző alkalommal inkább azt viselte nehezen, hogy ő nem dolgozott.

Miciről kis videó is készült, ahogy a 30 fokos melegben egy szál fürdőruhában rohangál a tengerparton, közben Venci az apukájával fürdőzött. 

Ördög Nóra végül elnézést kért, hogy ennyi „nyálas” képet posztolt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top