Sztárok

Majoros Hajni őszintén mesélt arról, hogy élte meg terhességeit

Blogjában bevallotta, második terhessége után nem volt maradéktalanul elégedett az alakjával.

Majoros Hajni a blogjában őszintén mesélt két terhességéről és arról is, hogy második terhessége után nem volt maradéktalanul elégedett az alakjával. „Nem tudtam elfogadni azt, amit a tükör előtt állva láttam” – írta Majka felesége, majd azt is elmondta, miért.

Mint kiderült, Hajni világéletében vékony lány volt: hiába evett sokat, egyszerűen nem hízott meg. Ez az első várandóssága alatt sem változott, a terhessége utolsó pillanatáig 8-9 kilót hízott. „Ezt nem sok mindenkinek mertem elmondani, nehogy megkapjam, hogy mennyit koplalhattam egész idő alatt. Mindeközben Marián egészséges, és teljesen normális testsúllyal jött a világra.”

Hajni azt hitte, ez a második terhességével is így lesz majd, de csalódnia kellett: második kisfiával nem csak hirtelen nőtt meg a hasa, de a második trimeszter végéig rosszullétek gyötörték. „A védőnő már a középső trimeszternél rám szólt, hogy figyeljek jobban a kaja mennyiségére, mert hirtelen, egyik hónapról a másikra sokat gyarapodott a súlyom. Gondoltam, könnyű azt mondani, miközben annyira éhes voltam két étkezés között, hogy úgy éreztem, mintha lyuk lett volna a hasamban.”

Olivér megszületése után aztán Hajninak sokáig nem tűnt el a hasa: mint kiderült, egészségügyi oka volt annak, hogy megmaradt a pocakja. Szétnyílt ugyanis a hasfala. „Ezzel együtt a köldöksérvem is kialakult. Ezek először esztétikai, majd egészségügyi problémát okoztak.” Hajni végül orvosi segítséget kért és kapott, így megoldódott a problémája. „Tudom, hogy nem mindenki ennyire szerencsés, őket arra biztatom, hogy a rossz gondolatok helyett kérjenek segítséget. Orvostól, barátoktól, bárkitől. Bátran, szégyen nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top