Sztárok

Megszületett Szarvas József Josh lánya, szép nevet kapott

A Josh és Juttából ismert Szarvas József a közösségi oldalán közölte a jó hírt.

Szarvas József, azaz Josh és párja, Szilvi négy évig próbálkoztak eredménytelenül, aztán a nő 30. születésnapján kiderült, hogy jön a baba. Azóta nagyon sok képet megosztottak a terhességről, most pedig itt az első fotó, amelyen már hárman vannak. Josh több infót is megosztott a piciről, többek között a nevét, ami nagyon különleges. 

„2019. 04. 02 Amikor megváltozott az egész életünk! Megkaptuk az élet legdrágább kincsét, a legszebb ajándékot e földi életben. Erre nincsenek szavak, vagy érzések. Egyszerűen meghoztad a fényt, az értelmet és a csodát az életünkbe. Örök életemben hálás leszek neked édes drága kicsi lányom, hogy mi lehetünk a szüleid. Ezerszer elképzeltem milyen lesz majd, ha végre megláthatlak és magamhoz ölelhetlek, de sosem hittem, hogy ilyen földöntúli szeretetet lehet érzeni. Isten Hozott Gyönyörű Kicsi Lányunk! A világon mindennél jobban szeretünk Téged!” – írta a közösségi oldalán Szarvas József, aki Milanának nevezte el a kislányát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top