Sztárok

Gyereket vár Josh és szerelme, Szilvi

Szarvas József, azaz Josh és párja, Szilvi négy évig próbálkoztak eredménytelenül, aztán a nő 30. születésnapján kiderült, hogy jön a baba.

Josh és Szilvi tíz éve alkotnak egy párt, most pedig kiderült, hogy nemsokára érkezik szerelmük gyümölcse. A népszerű énekes és párja a megismerkedésük mellett arról is beszéltek a Story magazinnak, hogyan tudták meg, hogy végre, annyi próbálkozás után gyereket várnak. 

„Mivel sokáig nem estem teherbe, kezdtem kétségbe esni – kezdte a lapnak Szilvi. – Úgy gondoltam, változtatok az életmódomon. Túl sokat stresszeltem és dolgoztam akkoriban: fitneszversenyző gyerekek edzője voltam. Imádtam a munkámat, de beláttam, vissza kell vennem a tempóból a nyugalom érdekében. (…) Már eszembe sem jutott, hogy akár terhes is lehetek, amikor késett a menstruációm. Josh biztatott, hogy csináljak egy terhességi tesztet. És lám, a harmincadik születésnapomon tudtam meg, hogy végre édesanya leszek” – emlékezett vissza a kismama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top