Sztárok

Cápákkal merült Bárdosi Sanyi

Bárdosi Sándor úgy döntött, leküzdi az egyik legnagyobb félelmét, és lemerül a cápák közé. Ám előtte egy másik nagy mumusával, a krokodillal is szembenézett az egykori olimpikon.

Különféle szakmákban és foglalkozásokban próbálja ki magát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert a Sláger TV legújabb, A helyettesítők című műsorában. Az első adásban két szakma kerül terítékre, így a két jómadár először óvóbácsiként, majd állatgondozóként próbálja ki magát. Bárdosinak már az első munkanapon voltak aggodalmai. Különösen akkor, amikor megtudta, hogy a halak etetésekor a krokodilt is meg kell etetnie.

„Arról volt szó, hogy bemegyünk, és megetetjük a harcsákat. Úgy mellékesen mondták, hogy ilyenkor Dodo, a krokodil is oda szokott jönni, hogy néhány halat ő is kaphasson. Már akkor elkezdtem parázni, mikor beléptünk a területére, pláne, mikor megmozdult és elindult felénk. Azonnal feltérképeztem az összes menekülési útvonalat, mert bevallom, igencsak meg voltam ijedve” – mondta Bárdosi Sándor, akivel ellentétben Növényinek szeme sem rebbent, úgy etette a krokodilt is, mintha egy kedves háziállat lenne. Az igazi megpróbáltatás azonban csak ezután következett Bárdosinak, aki egyik legnagyobb félelmével, a cápák közé merüléssel nézett farkasszemet.

„Mikor megláttam a ketrecet, amiben le kellett merülnöm, nem lettem nyugodtabb. Ahogy ereszkedtem bele a vízbe, majdnem meggondoltam magamat félúton. Nagyon félelmetesek ezek az állatok és az, hogy mekkora erő van bennük. Végül lemerültem közéjük, és bár vízben voltam, éreztem, hogy levert a víz. Maradandó élmény volt, legyőztem a félelmem” – mondta az egykori olimpikon, aki a megpróbáltatások ellenére nagyon élvezte az állatgondozói munkát. A nézők a különleges munkakörben ma 20.00-tól láthatják Bárdosit és Növényit a Sláger TV-n. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top