nlc.hu
Sztárok
Nagy fába vágta a fejszéjét Kálmán Olga

Nagy fába vágta a fejszéjét Kálmán Olga

A népszerű tévés új csatornát indított, ahol minden tartalmat jóformán egymaga állít elő.

Miután kirúgták a HírTV-től, Kálmán Olga nem tudott másik csatornánál stabilan elhelyezkedni. A tévés újságíró azonban úgy érezte, van még mondanivalója, ezért meglehetősen nagy fába vágta a fejszéjét, és lényegében saját közéleti hírportált indított.

A kalmanolga.hu-n interjúk, cikkek és elemzések fognak megjelenni írott és videós formában. „Csak egyenesen” – szól a lap mottója, a bemutatkozó kisfilmben pedig Kálmán úgy fogalmaz: az új oldal megalapításával „a szólás- és véleményszabadság földjére” költözött.

Az oldalt vasárnap este élesítették, és az első órákban váratlanul elérhetetlenné is vált. Nem világos, hogy a nagy érdeklődésre nem voltak-e felkészülve a site üzemeltetői, vagy szándékos hackertámadás érte az új lapot. Kálmán szerint szakértők ezt sem zárták ki, de a műsorvezető nem húzta fel magát a lehetőségen különösebben. „Tényleg nincs jobb dolgotok vasárnap este?” – tette fel a költői kérdést röviddel a bejelentés után Facebook-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top