Sztárok

Kirúgták Kálmán Olgát a Hír TV-ből

Szerda délelőtt bemutatták a Hír TV új vezetőségét a televízió székházában. Ezzel párhuzamosan több régi munkatársat kitessékeltek az épületből. Kálmán Olgának is felmondtak.

Kálmán Olgát már a szerda reggeli elbocsátási hullám előtt elbocsátották – írja a Magyar Hang. A lap beszámolója szerint szerda délelőtt tíz óra előtt érkezett meg a televízió épületébe Nyerges Zsolt tulajdonos, valamint a régi – 2015 előtti – vezetők közül Liszkay Gábor, Szikszai Péter, Mentes Katalin és Korda Judit is.

Kálmán Olga (forrás: Hír TV)

A helyszínre érkeztek a Szabadfogás című műsor szereplői, Gulyás Balázs és Wahorn András is. Őket előbb beengedték az épületbe, majd 15 perccel később közölték velük, hogy ma mégsem lesz felvétel, és hazaküldték őket. A 24.hu információi szerint Tarr Péter vezérigazgató-helyettes szerda reggel körbement, és megkérte a kollégáit, hogy töröljék személyes anyagaikat, és pakolják össze holmijukat. Nyerges Zsolt tulajdonos előbb megígérte, hogy sajtótájékoztatót tart az eseményekről, utóbb azonban autójában elhajtott.

A HVG megjegyzése szerint a Hír TV-nél nemrég volt csoportos létszámleépítés – akkor mások mellett Veiszer Alindának is felmondtak –, így a törvényi előírás miatt még másfél hónapig nem rúghatnak ki embereket, de nem is igazolhatnak újakat. Ettől még gyártó cégekkel szerződést bonthatnak és köthetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top