TV-sztárok

Veiszer Alindával sem hosszabbít a HírTV

Nem maradhat a csatornánál Veiszer Alinda, aki a saját magáról elnevezett beszélgetős műsort vezeti. Azt állítja, békében válnak el.

Folyamatosan jönnek a hírek a csoportos létszámleépítést végző Hír TV háza tájáról. A csatornánál komoly racionalizálásba kezdtek, és ott spórolnak, ahol csak tudnak. Tegnap kiderült, Szöllősi Györgyi híradós is távozik a csatornától, és Veiszer Alinda szerződését sem hosszabbítják meg.

Veiszer Alonda késő esti beszélgetős műsorának nézettsége a műsorvezető szerint folyamatosan nőtt, „ekkora sikert kultúrában még sehol nem tudtam elérni” – mondta az Indexnek. „Még csak haraggal sem váltunk el, még az ajtót sem csaptam rájuk, igazából korrektül intézik az egészet” – tette hozzá. Ugyanakkor a Kreatív azt írja, ők előbb tudtak a műsorvezető kirúgásáról mint ő maga, tőlük értesült a hírről, mikor felhívták, hogy nyilatkozzon.

Veiszer Alinda

Veiszer Alinda búcsúzkodós Facebook-bejegyzésében megjegyzi: három évre írt alá a csatornával, tehát pont kitölti szerződését. Az Alinda utoljára május végén lesz látható a Hír TV-n.

Lapinformációk szerint 30-40 embert küldhetnek el a csatornától, de Kálmán Olga valószínűleg többet lesz képernyőn a tévé átstrukturálása után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top