nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi ezt kívánja 2023-ra

Tóth Gabi: „Jövőre nagyon szeretném, ha a Jézuska hozna nekem egy gyönyörű turnét ismét Erdélyországban”

Emellett áldást és békességet kért az énekesnő.

Tóth Gabi a Hír TV szentestei adásában mondta el, miről szól náluk a karácsony és milyen kívánságai vannak a jövő évre. Az énekesnőt rengeteg támadás érte az elmúlt években, leginkább amiatt, hogy nyíltan vállalta vallását, de a politikai hovatartozása is sokakban ellenszenvet váltott ki. 

Tóth Gabi

Fotó: TV2

Miközben Gabi keresztény, párja Krausz Gábor zsidó, közös kislányukat, Hannarózát pedig mindkét vallással megismertetik. 

„Én hiszek a Jézuskában. Persze nem úgy, hogy ő rakja be a karácsonyfa alá a játékokat meg az ajándékokat, hanem úgy, hogy minden, amit megkapunk és megteremtünk, én hiszem, hogy azt valakik ott fentről segítik meg nekünk. Hogy mindent, amire vágyunk, azt megkaphassuk. Én így hiszek benne. Mi nagyon éljük egymásnak a tiszteletét, tehát hogy nagyon fontos az, hogy semmiképp nem erőltettem volna Gáborra semmit az én vallásomból, viszont nagyon nagy érdeklődéssel van a vallásom iránt, és sok mindent egyébként át is vett, ahogy én is az ő hitrendszeréből sok mindent tanultam. Hanni pedig ennek a legnagyobb élvezője lesz, úgyhogy én nagyon hálás vagyok. Mi nagyon nagy elfogadásban élünk.”

Az interjúban az is szóba került, milyen vágyai vannak 2023-ra és mit kért idén a Jézuskától. 

„Jövőre nagyon szeretném, ha a Jézuska hozna nekem egy gyönyörű turnét ismét Erdélyországban, amire nagyon vágyom. Nyilván ezek a szakmai vágyaim, aminek örülnék, hogyha összejönnének. Globálisan, ha az országot nézem, és az emberekben gondolkodom, akkor békét, áldást és szeretetet hozzon el az embereknek, mert azt gondolom, hogy olyan éveken vagyunk túl, amikor kijár nekünk az, hogy mindenkinek ott legyen a szívében az otthon melege érzés” – fogalmazott az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top