nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi Hugh Grantet nem ismerte fel

Tóth Gabi: „Picit azért megrémültem, hogy Fletó itt egyszer csak megjelenik”

Az énekesnő egy híres hollywoodi sztárt nem ismert fel.

Tegnap este véget ért a Sztárban Sztár leszek!, melyet a 17 éves Kökény Dani nyert meg. Az utolsó adásra összejöttek a korábbi versenyzők is, és a lányok egy nagyszerű produkciót vittek, méghozzá az Igazából szerelemben is elhangzó Jump című dalt a Girls Aloud feldolgozásában adták elő. A film egyik legikonikusabb jelenete, amikor a miniszterelnököt játszó Hugh Grant erre a számra táncol.

Tóth Gabi

Tóth Gabi

Ezt a részt természetesen a Sztárban Sztár leszek! színpadán is megmutatták, amikor egy táncos a színész maszkját viselve besétált a háttérbe. A mesterek az értékelés elején a lányokat éltették, hogy milyen jó volt őket újra a színpadon látni, de Tóth Gabi a háttértáncos mellett sem ment el szó nélkül. 

„Picit azért megrémültem az elején, hogy ki ül ott, hogy Fletó itt egyszer csak megjelenik. De aztán csak Hugh Grant volt, úgyhogy megnyugodtam” – mondta Gabi, aki valószínűleg csak arra utalt, hogy Gyurcsány Ferenc 2006-ban, akkori miniszterelnökként szintén előadta ezt a jelenetet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top