nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett döntős ruhája a Sztárban Sztár leszek!-ben

Majka: „Tíz hét után majdnem a Babett seggében zártam fejjel az adást”

Köllő Babettet a fináléra is egy extrém ruhába öltöztette a stylist.

A Sztárban sztár leszek! vasárnap esti döntőjében Köllő Babett ismét egy extravagáns ruhában ült a zsűripult mögé. A flitteres, erősen kivágott ruha ezúttal nem a dekoltázsból mutatott sokat, hanem a mester lábaiból, különösen a combjaiból.

Köllő Babett

Köllő Babett és Majka a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében – Fotó: Sajtószoba

A zsűripulthoz való bevonuláskor Tilla arra kérte Majkát, hogy segítsen Babettnek, mivel egy hosszú uszály tartozott a ruhakölteményéhez. Majkának azonban gondjai akadtak vele: mielőtt még megfogta volna, majdnem elbotlott az uszályban.

Köllő Babett

Köllő Babett ismét egy extravagáns ruhát viselt – Forrás: Sztárban Sztár leszek! – videó

 

Köllő Babett

Majka besegített az uszálynál – Forrás: Sztárban Sztár leszek! – videó

„Tíz hét után majdnem a Babett seggében zártam fejjel az adást” – jegyezte meg, mikor helyet foglalt a zsűripultnál.

Köllő Babett hétről hétre lenyűgöző, olykor polgárpukkasztó ruhakölteményekben jelent meg a Sztárban Sztár leszek!-ben. Valamennyi extrém szettjét Kiss Márk divattervező álmodta meg. „Nagyjából tudjuk, mi az, ami az embereket egy picit megpiszkálja, de nem mindig ugyanaz rá a reakció, mint amire számítunk. Babett nem szokott annyira megbotránkozni. Alapvetően nem úgy készülnek a ruhák, hogy botránkoztassunk” – mondta el a kreációiról a stylist nemrég a Mokkában.

Köllő Babett akkor elárulta, teljes mértékben megbízik Kiss Márkban és szereti azt, amit csinál a stylistja, így maximálisan rábízza magát. „Én igazából egyáltalán nem szólok bele. Úgy kezelem, mint a színházban a jelmezt. Ez a jelmezem, én ezt felveszem, és megpróbálok vele, benne valahogy létezni” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top