nlc.hu
TV-sztárok

Galambos Lajos mindent megfog, hogy ne vonuljon börtönbe

„Ha enélkül vittek volna el, azt emberkísérletnek nevezném” – Galambos Lajost orvosszakértő vizsgálja

Ha mégis be kell vonulnia, zenekart fog alapítani a rácsok mögött.

Galambos Lajos nem jelent meg a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetnél, amikor börtönbe kellett volna vonulnia áramlopás miatt 3 év 6 hónapra. Mint kiderült, ügyvédjén keresztül január 30-án kérelmet nyújtott be, amelyben a szabadságvesztés büntetés megkezdésére halasztást kért.

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: Korponai Tamás)

A trombitás a Hír TV Radar című műsorában nyilatkozott, ahol elmondta, egészségügyi okai vannak annak, hogy halasztást kért. 

„Nem kellett bevonulnom, orvosi indokom volt erre. Jelenlegi állapotomban orvosszakértőt rendelt ki a bíróság. Annak a vizsgálatnak alávetem magam. Ha enélkül vittek volna el, azt emberkísérletnek nevezném – magyarázta Lajcsi, majd kifejtette,  minden jogorvoslatot ki fog használni, hogy bizonyítsa igazát. Ha mégis be kell vonulnia, akkor áll elébe. – Mindenre fel lehet készülni, a börtönbüntetés nem halálbüntetés. Onnan vissza lehet jönni. Meg fogom a harcomat vívni. Ha bekerülök, én ott is meg fogom a helyemet találni. Énekkart, vagy zenekart fogok szervezni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top