nlc.hu
TV-sztárok

Lagzi Lajcsi az ítélethirdetés óta

Lagzi Lajcsi több barátjában is csalódott az ítélethirdetés óta: „Számítottam rá, hogy lesznek majd meglepetések”

Hátba támadták ismert barátai a trombitaművészt.

Egy hete hirdettek ítéletet Galambos Lajos ügyében, és ez a pár nap elég volt arra, hogy a trombitaművész megtudja, kik is az igazi barátai – írja a Bors.

Lagzi Lajcsi,

Lagzi Lajcsi 3 és fél év börtönt kapott – Fotó: Sajtószoba

„Számítottam rá, hogy az ítélethirdetés után lesznek majd meglepetések, már ami a baráti, vagy inkább haveri körömet illeti, és nem is kellett csalódnom a megérzésemben. Fixen azokról hallom, hogy itt-ott kárörvendően beszélnek rólam, akikről ezt feltételeztem is” – panaszolta a bulvárlapnak Lagzi Lajcsi. Mint mondja, ők azok az emberek, akik még a per alatt is gyakran keresték a társaságát, és kisebb-nagyobb segítséget kértek tőle, most viszont hátba támadták. Az viszont nagyon jólesik a trombitaművésznek, hogy bármerre is jár, ismeretlenek lépnek oda hozzá, és az együttérzésükről biztosítják.

Lagzi Lajcsi arról is beszélt a Borsnak, hogy jelenleg egy tabula rasa programban van, azaz tiszta lappal akarja újrakezdeni az életét, ennek érdekében pedig rengeteg dologtól megválik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top